Client Login

Medicom

HIS Support verzorgt in samenwerking met PharmaPartners College trainingen ‘op maat’ voor Medicom.  Deze trainingen kunnen op verschillende locaties in het land aangevraagd worden:

argaiv1087

  1. op een van de locaties van PharmaPartners (Breda, Zwolle, Houten, Capelle a/d IJssel of diverse locaties van Regus)
  2. bij u in de praktijk of op een andere locatie van uw keuze.

Het onderwerp van de cursus kan een specifiek onderdeel of meerdere onderdelen van de applicatie beslaan. Inhoud, tijdstip en duur van de cursus worden in overleg bepaald.

 

Medicom

Doelmatig registreren in het Elektronisch Patienten Dossier
(volgens ADEPD richtlijn van NHG).

Voor Medicom bieden wij de cursus ADEPD. Hierbij gaat het over gestructureerd vastleggen van consulten voor bijvoorbeeld patiënten met astma/COPD, diabetes Mellitus en verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Adequaat registreren komt de kwaliteit van zorg ten goede en wordt des te belangrijker nu meerdere zorgverleners gebruik gaan maken van hetzelfde patiëntdossier (praktijkverpleegkundige, huisartsenpost, waarnemer).

Voor meer informatie: zie specifieke pagina ADEPD

 

Online demonstratie

Om in vogelvlucht kennis te maken met Medicom, heeft Pharmapartners een online demonstratie ontwikkeld. Aan de hand van een aantal voorbeeldlessen bekijkt u de meest voorkomende of gebruikte onderdelen van Medicom. Aan bod komen o.a.: de agenda, het medisch dossier, medicatie voorschrijven en de postverwerking.

Via onderstaande knop kunt u een online demonstratie aanvragen:Aanvraag Demo Medicom

klik hier !